torsdag den 13. marts 2008


Kurser i software

Fremover vil BL-Trading i samarbejde med Quiltefant tilbyde kurser i broderi-software.



De første kurser bliver i Janomes software:
  • Kursus i brugen af Customizer software, 5. april kl. 10.00 - 13.30 (kr. 300,00)

  • Kursus i brugen af Digitizer Pro software, 3 moduler (26. april, 17. maj og 31. maj) kl. 10.00 - 17.00 (kr. 600,00 pr. kursus - rabat ved tilmelding til 2 og 3 moduler samtidigt)

Brochurer kan downloades direkte fra bloggen.



Alle kurser afholdes hos:

BL-Trading

Ribe Landevej 278

7100 Vejle

Tlf.: 7555 5502



Efterårsprogrammet er endnu ikke fastlagt, men allerede nu kan vi afsløre, at foruden kurser i Janomes software vil vi også afholde kurser i Husqvarna Vikings software, 4D professionel.



Kurserne henvender sig til dig, der har en broderimaskine, men har problemer med at udnytte softwaren (medbring såvel broderimaskine som software) - og til dig, der påtænker at købe en broderimaskine, men gerne vil vide mere om hvad du kan bruge softwaren til - og hvordan det gøres. I så fald kunne det være relevant med kurset i brugen af Customizer og/eller modul 1 af kurset i brugen af Digitizer Pro. Vi kan i begrænset omfang tilbyde lån af software og broderimaskine.



Kurserne er tilrettelagt så vi stingsætter et antal broderier og broderer dem, så du får kendskab til hele processen incl. en vurdering af broderiet og hvordan stingsætningen kan rettes så resultatet evt. kan blive bedre.



I brochuren står mere om hvad du skal have med - bl.a. godt humør til hyggeligt samvær i uhøjtidelig tone!!

Ingen kommentarer: